Nissan Sport Compact Concept prezentat la Shanghai 2011

Nissan a dezvăluit la Salonul Auto de la Shanghai conceptul Sport Compact care cel mai probabil va prefigura o versiune sport a binecunoscutului model Micra.

Nissan Sport Compact Concept prezentat la Shanghai 2011 Nissan Sport Compact Concept prezentat la Shanghai 2011

Nissan Sport Compact Concept a luat naştere în urma unui proiect de design realizat în colaborare cu subsidiara din China.

În ce priveşte dimensiunile conceptului nipon, acestea sunt mai mici faţă de modelul Micra. Lungimea a fost redusă cu aproximativ 30 cm, măsurând doar 3,4 metri, înălţimea 1,4 metri şi, de asemenea, garda la sol, redusă cu 8 centimetri.

Nissan Sport Compact foloseşte un motor turbo de 1.6 litri care dezvoltă 188 CP, putere care, probabil, va fi atenuată de cutia automată CVT cu 6 trepte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.