Palumbo M80 Concept

Viziunea creatorului şi designerului Joe Palumbo este de a construi super sportiva de oraş. Denumit M80, conceptul transformă visul în realitate.

Palumbo M80 Concept Palumbo M80 Concept
Palumbo M80 Concept este o sportivă hibrid, propulsată de un motor electric şi unul cu ardere internă montat central, puterea totală a celor două motoare fiind de 350 CP.

Graţie unei caroserii din aluminiu, greutatea totală este de numai 997 kg. Datorită greutăţii reduse şi a puterii mari generate, dar şi a transmisiei CVT, M80 atinge 100 km/h în doar 3,9 secunde. Asemeni unei sportive care se respectă, transmisia conceptului se face la roţile spate. Joe Palumbo doreşte să construiască o maşină care poate fi dusă la limită pe circuit, dar şi o maşină de toate zilele. Palumbo M80 Concept se vrea a fi o maşină de nişă între Lamborghini, Ferarri F430 şi Tesla Roadster, acest lucru fiind subliniat de elemente de design preluate de la aceste supercaruri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.