Paulin VR Concept

Agenţia de design Paulin, din Suedia, propune primul concept dintr-o viitoare familie de modele de vis, care ar putea deveni realitate în viitorul foarte apropiat.

Paulin VR Concept Paulin VR Concept
Deşi această agenţie este foarte recentă, fiind înfiinţată la Goteborg în 2005, deja are în portofoliu destule propuneri de design pentru mărci precum Hyundai, KIA, SsangYong sau MG Rover. Nu este un portofoliu care să facă din Paulin un rival adevărat pentru Giugiaro sau Pininfarina, dar suedezii sunt suficient de ambiţioşi, lucru demonstrat de conceptele Ford C-Max, din 2002 de la Paris sau Focus Concept din 2004, de la Beijing.

VR Concept se doreşte primul dintr-o linie de modele sportive, cu suprafeţe sculpturale şi linii calme, maşină care ar putea deveni realitate în 2012, dacă Paulin ar găsi un partener interesat. Mai multe fotografii şi filmuleţe 3D pe site-ul agenţiei, www.paulin.net.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.