Peugeot HR1 Concept – imagini oficiale

Francezii au pregătit pentru Salonul Auto de la Paris 2010, conceptul HR1 care, probabil, va prefigura modelul Peugeot bazat pe Mitsubishi ASX.

Peugeot HR1 Concept – imagini oficiale Peugeot HR1 Concept – imagini oficiale

Peugeot HR1 vine cu un design modern şi plin de inovaţii gata să uimească publicul tânăr care caută o maşină potrivită caracterului său. Acesta a fost creat în special pentru a face deplasările urbane, mai uşoare şi mai plăcute, chiar şi în cele mai aglomerate zone ale oraşului.

Conceptul HR1 are doar trei portiere, dintre care două tip foarfecă ce se deschid electric. Interiorul oferă patru locuri şi foarte puţin loc destinat bagajelor, respectiv 180 litri. Dacă se renunţă la cele două locuri din spate, ce pot fi poziţionate individual, portbagajul lui Peugeot HR1 poate ajunge la 734 litri.

Crossover-ul francez este pus în mişcare de două motoare, dintre care unul pe benzină şi altul electric. Fiecare propulsor poate funcţiona independent sau poate trece automat pe modul electric atunci când bateria are energie suficientă.

Motorul supralimentat de 1.2 litri pe benzină ce dezvoltă 110 CP, împreună cu motorul electric ce produce 37 CP, duc la un consum de 3,5 litri/100 km, incredibil de mic ţinând cont de talia lui Peugeot HR1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.