Peugeot HR1 Concept – imagini oficiale

Francezii au pregătit pentru Salonul Auto de la Paris 2010, conceptul HR1 care, probabil, va prefigura modelul Peugeot bazat pe Mitsubishi ASX.

Peugeot HR1 Concept – imagini oficiale Peugeot HR1 Concept – imagini oficiale

Peugeot HR1 vine cu un design modern şi plin de inovaţii gata săuimească publicul tânăr care caută o maşină potrivită caracteruluisău. Acesta a fost creat în special pentru a face deplasărileurbane, mai uşoare şi mai plăcute, chiar şi în cele mai aglomeratezone ale oraşului.

Conceptul HR1 are doar trei portiere, dintre care două tipfoarfecă ce se deschid electric. Interiorul oferă patru locuri şifoarte puţin loc destinat bagajelor, respectiv 180 litri. Dacă serenunţă la cele două locuri din spate, ce pot fi poziţionateindividual, portbagajul lui Peugeot HR1 poate ajunge la 734litri.

Crossover-ul francez este pus în mişcare de două motoare, dintrecare unul pe benzină şi altul electric. Fiecare propulsor poatefuncţiona independent sau poate trece automat pe modul electricatunci când bateria are energie suficientă.

Motorul supralimentat de 1.2 litri pe benzină ce dezvoltă 110CP, împreună cu motorul electric ce produce 37 CP, duc la un consumde 3,5 litri/100 km, incredibil de mic ţinând cont de talia luiPeugeot HR1.