Peugeot RC HYmotion4 Concept

Peugeot a dezvelit oficial conceptul hibrid RC Hymtion4, un "leu" cu patru uşi ce poate să mârâie fară teamă la Porsche Panamera sau Aston Martin Rapide.

Peugeot RC HYmotion4 Concept Peugeot RC HYmotion4 Concept

RC HYmotion4 - doar concept?Din seria surprize plăcute, cei de la Peugeot au lansat o serie de poze teaser ale unui concept Peugeot RC. Din cele declarate de constructor reiese că noul concept este veriga lipsă din lanţul de modele concept care a început în 2002 şi s-a încheiat cu lansarea lui Peugeot 908 RC.

Peugeot RC HYmotion4 Concept va beneficia de o caroserie în patru uşi şi cu patru locuri, dar şi de o serie de inovaţii în materie de propulsie hibridă. Francezii se laudă că maşina este pusă în mişcare de un motor termic de 1,6 litri THP de 218 CP şi unul electric de 95 CP. Rezultatul? 313 CP în total şi un consum mediu de 4,5 litri la fiecare sută de km, cu emisii de CO2 de 106g/km. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se face în 4,4 secunde, iar repriza 80-120 durează doar 3 secunde.

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.