PGO Hemera Concept - teaser

PGO vrea să dea lovitura la Paris cu un break exclusivist care va fi la fel de luxos precum un coupe.

PGO Hemera Concept - teaser PGO Hemera Concept - teaser

Hemera este atipică pentru producătorul francez de mişini exclusiviste. Faţă de celelalte două roadstere care fac parte din gama PGO, o dată lansată la Salonul Auto de la Paris Hemera va intra în segmentul "sporting break" (break-uri exclusiviste cu două uşi). PGO Hemera este aşteptat a fi primul model cu adevărat nou produs de PGO în ultimii zece ani. Maşina exclusivistă ar putea fi propulsată de acelaşi motor ca al lui Cevennes, un propulsor de 1.6 litri care produce 150 CP.

PGO, companie fondată în 1990, a lansat primul său model care a atras atenţia publicului în 1998. Modelul de atunci se numea Speedster II, o maşină sportivă cu trăsături moderne, care în 2005 a primit o nouă versiune sub numele de Cevennes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.