PGO P22 Concept Car

Aflat într-o căutare a identităţii de marcă, micuţul constructor francez, PGO, a prezentat la Frankfurt un exerciţiu de design foarte interesant.

PGO P22 Concept Car PGO P22 Concept Car

Conceptul este rezultatul direct al colaborării dintre departamentele de design şi dezvoltare ale constrcutorului PGO şi are ca scop atragerea atenţiei asupra noii mărci. Intenţia celor care au desenat maşina este de a câteva detalii referitoare la modul în care vor arăta viitoarele modele PGO. Caroseria a fost sculptată manual, respectând tradiţia meşteşugului franceţuzesc, punându-se mare accent pe caracterul aerodinamic al acesteia. În funcţie de feedback-ul primit cu ocazia salonului, în viitorul apropiat pot apărea noi modele, ce vor avea mai mult ca sigur designul inspirat din cel al modelului expus pentru prima dată la IAA Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.