Porsche TranSport – o ipoteză Pick Up

De când Porsche a deraiat de la religia 911, orice este posibil. Iată cum ar arăta o posibilă versiune Pick-Up denumită TranSport.

Porsche TranSport – o ipoteză Pick Up Porsche TranSport – o ipoteză Pick Up

Încă de la început trebuie să spunem că şansele unui astfel de model de a apărea în serie se încadreaza pe aceeaşi cota cu SUV-ul Ferrari sau a modelul de oraş Koenigsegg. Înţelegem că diversificarea gamei cu Cayenne şi Panamera este o dovadă de aliniere la dorinţa pieţei, dar pe lângă soluţia tehnică foarte improbabilă, nici cererea de modele Pick-Up de lux nu mai este ce a fost odată în USA.

Deci o să o luăm ca o propunere de design fără un suport real. Lucrarea îi aparţine lui Nouphone J. Bansasine un designer francez care ne arată faţa utilitară a Porsche. Iniţial am fi crezut că va fi o derivare fidelă din Cayenne, dar se diferenţiază îndeajuns încât să nu acuzăm designerul că a avut o treabă uşoară.

Ca o paranteză, trebuie să recunoaştem însă că din anumite unghiuri această propunere digitală reuşeşte să arate chiar mai bine decât controversatele Panamera şi Cayenne.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.