Poze oficiale cu Audi Urban Concept

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt 2011 Audi va prezenta un nou concept pe numele său Audi Urban Concept. Dar până atunci, cei de la Audi ne prezintă primele poze oficiale ale conceptului.

Poze oficiale cu Audi Urban Concept Poze oficiale cu Audi Urban Concept

După ce primele schiţe ale lui Audi Urban Concept au fost făcute publice, iată că doar cu trei săptămâni inainte de premiera mondială de la Salonul Auto de la Frankfurt 2011, Audi ne prezintă primele poze oficiale ale conceptului.

Audi Urban Concept este un vehicul destinat traficului urban, putând acomoda la bord două persoane, iar propulsia este asigurată de două motoare electrice. Din păcate, oficiali Audi nu au furnizat date tehnice legate de cele două motoare, sau despre alte componente precum ar fi bateriile care alimentează motoarele sau timpul de încărcare a acestora.

Caroseria este construită din fibră de carbon, deci greutatea vehicului nu poate fi foarte mare, fapt care permite montarea unor motoare de putere mică, iar autonomia ar putea satisface necesităţile. Toate aceste date vor fi dezvăluite la conferinţa de presă de la Salonul Auto de la Frankfurt 2011 cu ocazia premierei mondiale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.