Preview: Chevrolet Agile Cross Sport Concept

GM Brazilia le suflă în ceafă celor de la Renault Brazilia: la Salonul Auto Sao Paolo 2010 apare Chevrolet Agile Cross Sport Concept, un rival direct pentru Sandero Stepway.

Preview: Chevrolet Agile Cross Sport Concept Preview: Chevrolet Agile Cross Sport Concept

Înaintea Salonului Auto Sao Paolo 2010, din Brazilia, au apărut zvonuri referitor la un crossover sau SUV bazat pe Chevrolet Aveo. Iată că aceste zvonuri au devenit realitate, GM venind cu un concept: Chevrolet Agile Cross Sport.

Este vorba despre un model derivat din maşina de clasă mică Chevrolet Agile (rival pentru Renault Sandero, pe piaţa sud-americană), care arborează un look de pseudo-SUV: gardă la sol mai mare, centura inferioară ornată cu plastice negre, bosajele roţilor cu margini din plastic negru, semi-scuturi faţă/spate, jante mai mari sau bare de amarare pe acoperiş.

Deocamdată, oficialii nu au dat mai multe detalii despre maşină, dar Chevrolet Agile Cross Sport este clar un răspuns direct dat lui Renault Sandero Stepway - pe baza căruia Renault a realizat un concept interesant, tot pentru salonul brazilian.

Este clar că Agile Cross Sport Concept prefigurează un model de serie, dar încă nu ştim dacă acesta va fi doar un Chevrolet Agile în stil pseudo-crossover sau va beneficia şi de tracţiune integrală. În curând, mai multe detalii despre Chevrolet Agile Cross Sport Concept.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.