Preview: Chevrolet Agile Cross Sport Concept

GM Brazilia le suflă în ceafă celor de la Renault Brazilia: la Salonul Auto Sao Paolo 2010 apare Chevrolet Agile Cross Sport Concept, un rival direct pentru Sandero Stepway.

Preview: Chevrolet Agile Cross Sport Concept Preview: Chevrolet Agile Cross Sport Concept

Înaintea Salonului Auto Sao Paolo 2010, din Brazilia, au apărutzvonuri referitor la un crossover sau SUV bazat pe Chevrolet Aveo. Iată că aceste zvonuri au devenit realitate,GM venind cu un concept: Chevrolet Agile CrossSport.

Este vorba despre un model derivat din maşina de clasămică Chevrolet Agile (rival pentruRenault Sandero, pe piaţa sud-americană), carearborează un look de pseudo-SUV: gardă la sol mai mare, centurainferioară ornată cu plastice negre, bosajele roţilor cu marginidin plastic negru, semi-scuturi faţă/spate, jante mai mari sau barede amarare pe acoperiş.

Deocamdată, oficialii nu au dat mai multe detalii despre maşină,dar Chevrolet Agile Cross Sport este clar un răspuns directdat lui Renault Sandero Stepway - pe baza căruia Renault arealizat un concept interesant, tot pentru salonul brazilian.

Este clar că Agile Cross Sport Concept prefigurează unmodel de serie, dar încă nu ştim dacă acesta va fi doar unChevrolet Agile în stil pseudo-crossover sau va beneficia şi detracţiune integrală. În curând, mai multe detalii despre ChevroletAgile Cross Sport Concept.