Preview Frankfurt 2011: Land Rover Defender Concept

Land Rover va prezenta în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt 2011, Land Rover Defender Concept, model care ne arată viziunea celor de la Land Rover asupra noului Defender.

Preview Frankfurt 2011: Land Rover Defender Concept Preview Frankfurt 2011: Land Rover Defender Concept

Land Rover Defender Concept prefigurează viitorul modelului Defender. Primele poze oficiale ale conceptului au fost făcute publice pe pagina de Facebook a producătorului. Conceptul va fi lansat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt 2011.

Singura informaţie pe care cei de la Land Rover au confirmat-o cu ocazia lansării celor două poze este că producţia pentru noul Defender va începe în 2015.

"Înlocuirea iconicului Defender este una din cele mai dificile misiuni deoarece este o maşină care a inspirat oamenii din toată lumea. Acest concept nu este maşina de serie, dar de aici porneşte o călătorie de patru ani în care vom desena o maşina, un Defender relevant pentru secolul 21", a declarat Gerry McGovern, Şeful de Design, Land Rover.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.