Primele schiţe cu SsangYong SUT 1 Concept

După ce a trecut prin faliment şi a fost salvată de indieni, compania coreeană SsangYong revine în actualitate. De data aceata prin conceptul unui pick-up life-style, SsangYong SUT 1.

Primele schiţe cu SsangYong SUT 1 Concept Primele schiţe cu SsangYong SUT 1 Concept

Pe principiul păsării Phoenix, cei de la SsangYong intră din nou pe scena auto, lăsând în urmă designul mult prea controversat şi tehnica învechită. Primul exponent a fost SUV-ul compact SsangYong Korando, iar acum urmează conceptul unui pick-up cu valenţe life-style, botezat SsangYong SUT 1.

Din punct de vedere al aspectului exterior, schiţele oficiale ale lui SUT 1 ne arată că designerii coreeni au luat puţin de aici, puţin de acolo şi au reuşit să creeze un pick-up corerent, cu un aspect chiar reuşit şi care promite o combinaţie interesantă între o maşină de zi cu zi şi una cu valenţe utilitare.

Maşina are o caroserie pick-up cu dublă cabină şi afişează dimensiuni foarte generoase: lungime de 5 metri şi un ampatament de circa 3 metri, ceea ce înseamnă că SsangYong SUT 1 cam mizează pe interesul publicului american.

Pe plan european, SUT 1 urmează să fie motorizat cu un propulsor diesel, cunoscut deja de la Korando. Este vorba despre un 2,0 litri Euro5, cu 155 CP şi un cuplu maxim de 360 Nm, deci performanţele nu vor fi o prioritate în cazul acestei maşini.

Deocamdată, nu se cunosc alte detalii despre partea tehnică, dar modelul de serie va fi disponibil atât cu tracţiune integrală, cât şi doar pe puntea spate, iar, la nivelul transmisiei, se va putea opta şi pentru o cutie automată. Însă mai multe detalii despre SsangYong SUT 1 vom afla la Salonul Auto Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.