Project Fireblade by Idries Noah

Cum ar putea arăta un muscle car în viitor ? Designerul independent Idries Noah preia teme din trecut şi le proiectează în viitor, creând Project Fireblade, un foarte futurist GT cu puternice gene americane şi inimă de 6,1 litri.

Project Fireblade by Idries Noah Project Fireblade by Idries Noah
Sursele de inspiraţie pentru Project Fireblade au fost modele care au făcut furori printre pasionaţi în momentul lansării: Corvette Stingray, Gillet Vertigo şi Shelby Daytona. Rezultatul este un GT demn de un super-erou, ce îmbină muchiile ascuţite cu formele fluide.

În opinia designerului, propulsorul ideal pentru prototipul său ar fi doar unul american, ca de exemplul cel de de 6,1 litri de pe Corvette ZR1. La fel ca şi în cazul variantei perfrormante Corvette, blocul V8 este la vedere, datorită unei suprafeţe vitrate ce acoperă o bună parte din capotă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.