Propunere de design: Skoda Superb Fastback

Pentru a urma tendinţele din familia Volkswagen, Skoda ar trebui acum să pregătească un coupe cu patru uşi, care ar putea fi acest Skoda Superb Fastback.

Propunere de design: Skoda Superb Fastback Propunere de design: Skoda Superb Fastback

Skoda Superb este o limuzină foarte elegantă, care depăşeşte condiţia mărcii, putând sta oricând lângă alte limuzine cu pretenţii. Mizând pe potenţialul acestui model, designerul ceh Pavel Hrubyi ne arată cam cum ar arăta o versiune Fastback a limuzinei din Cehia. Dacă luăm în calcul că la nivel de grup curentul coupe cu patru uşi este în floare, propunerea cehului urmează linia firească şi o astfel de versiune pentru marca de la baza piramidei VAG nu pare prea utopică.

Este clar de unde designerul şi-a luat inspiraţia, Hrubyi ţintind spre o muză destul de sus plasată, adică Audi A7 Sportback Concept, prototip care va da viitorul A7. Trebuie însă să recunoaştem că noua imagine prinde foarte bine Superbul şi poate cei de la Skoda ar trebui să considere în mod serios o astfel de versiune. Întrezărindu-se un interes tot mai mare al publicului pentru coupe-urile cu patru uşi, unul cu un preţ mai accesibil, sub al lui Passat CC ar putea fi un succes comercial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.