Propunere de design: Skoda Superb Fastback

Pentru a urma tendinţele din familia Volkswagen, Skoda ar trebui acum să pregătească un coupe cu patru uşi, care ar putea fi acest Skoda Superb Fastback.

Propunere de design: Skoda Superb Fastback Propunere de design: Skoda Superb Fastback

Skoda Superbeste o limuzină foarte elegantă, care depăşeşte condiţia mărcii,putând sta oricând lângă alte limuzine cu pretenţii. Mizând pepotenţialul acestui model, designerul ceh Pavel Hrubyi nearată cam cum ar arăta o versiune Fastback a limuzinei dinCehia. Dacă luăm în calcul că la nivel de grup curentulcoupe cu patru uşi este în floare, propunerea cehului urmeazălinia firească şi o astfel de versiune pentru marca de la bazapiramidei VAG nu pare prea utopică.

Este clar de unde designerul şi-a luat inspiraţia, Hrubyiţintind spre o muză destul de sus plasată, adică Audi A7 SportbackConcept, prototip care va da viitorul A7. Trebuie însă să recunoaştem că nouaimagine prinde foarte bine Superbul şi poate cei de la Skoda artrebui să considere în mod serios o astfel de versiune.Întrezărindu-se un interes tot mai mare al publicului pentrucoupe-urile cu patru uşi, unul cu un preţ mai accesibil, sub al luiPassat CC ar putea fi un succes comercial.

Skoda Superb Fastback