Propunere virtuală: BMW CSi by Marius Apintilesei

Marius Apintilesei este un tânăr bucureşten, pasionat de maşinile BMW, care ne propune un concept interesant: BMW CSi.

Propunere virtuală: BMW CSi by Marius Apintilesei Propunere virtuală: BMW CSi by Marius Apintilesei

Marius Apintilesei are 26 de ani, este din Bucureşti şi este pasionat de desenarea maşinilor încă de la vârsta de 5 ani. Proiectul de faţă, BMW CSi, a fost creat cu ajutorul programului Cinema 4D.

VEZI IMAGINILE CU BMW CSi

După cum afirmă autorul, BMW CSi este inspirat de două modele emblematice în istoria designului BMW, şi anume modelele BMW CS (cod intern E9) şi succesorul acestuia, prima generaţie BMW Seria 6 (cod intern E24).

BMW CSi este creatia bucuresteanului Marius Apintilie

Prin urmare, BMW CSi se doreşte un coupe clasic, dar în care agresivitatea să fie mult mai evidenţiată decât se întâmplă la actualele modele. BMW CSi are o parte frontală sofisticată, farurile duble încadrând o grilă frontală care aminteşte în mod clar de "rechinii" bavarezi de altă dată.

Spoilerul este desenat într-un stil inedt, partea inferioară fiind deja în spiritul consacrat al modelelor BMW M, dar CSi primeşte o fantă orizontală chiar sub cei doi "rinichi", o fantă care reuşeşte să ofere continuitate atât designului farurilor, cât şi părţii inferioare a spoilerului.

BMW CSi are un stil agresiv, fiind un omagiu adus coupe-urilor E9 si E24

Spatele maşinii nu îi va surprinde pe cei care admiră actualele modele, stopurile având o formă modernă, iar spoilerul integrând două evacuări generoase - Marius ar vrea ca BMW CSi să fie motorizat de un V8 potent, care să-i confere maşinii un demaraj până la 100 km/h în doar 5 secunde.

De remarcat plasarea siglelor BMW şi pe montanţii din spate, un alt tribut adus coupe-urilor de acum 30 de ani.

CE PĂRERE AI DESPRE BMW CSi?

Ce parere aveti despre BMW CSi?

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.