Prototipul Audi Jetstream Quattro, încă o propunere pentru Audi A9

Autor: Tudor Rus 31 ian. 2014 Concepte auto

Ce ne-am face fără tinerii designeri şi ale lor idei interesante? Ca o paranteză, a se revedea Dacia 1300 Concept, semnat de Alexandru Bogdan Mariş. Revenind la subiect, au existat multe zvonuri vehiculate cu privire la un model Audi A9, dintre care amintim prototipul A9 Hybrid Sports Sedan şi randările francezilor de la L’Automobile, plus acest exemplu bizar de tuning.

Nimic nou…aerodinamic, agresiv, Audi.

Student al Universităţii Pforzheim din Germania, Patrick Buckner vine însă cu o altă propunere interesantă, ca variantă pentru un viitor model A9. Designerul a realizat deja o machetă la scară redusă a prototipului, despre care spune că a fost inspirat din trăsurile clasice trase de cai şi din avioanele moderne cu reacţie. Asemănări cu o aeronavă cu reacţie pot fi uşor identificate, însă suntem sceptici în privinţa elementelor împrumutate de la trăsuri, cel puţin la prima vedere.

2 în 1 sau un model unitar? Se pare că a doua variantă…

Audi Jetstream Quattro pare format din două modele lipite, însă după spusele lui Patrick, totul este conectat şi fluid la interior. Cu toate acestea, designerul nu a oferit şi detalii de ordin tehnic despre model. Ca o notă personală, silueta prototipului ne aminteşte oarecum de forma capului unui Alien.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...Comentarii
Inchide