Qoros vrea să ne arate maşina anului 2029 cu conceptul QorosQloud Qubed

Da, are foarte multe Q-uri în nume, dar lăsând asta la o parte, se pare că tânăra marcă asiatică vrea să îşi lase amprenta în industria auto. De fapt, Qoros a fost înfiinţată în 2007, iar acum aruncă pe internet un concept care nouă ne-a captat deja atenţia.

Qoros vrea să ne arate maşina anului 2029 cu conceptul QorosQloud Qubed Qoros vrea să ne arate maşina anului 2029 cu conceptul QorosQloud Qubed

Creatura asta pe patru roţi pe care o vezi în poze vine tocmai din China şi se numeşte Q: QorosQloud Qubed. Sau, dacă vrei să scurtezi suferinţa lingvistică, poţi să-i spui QQQQ (deşi, dacă stau mai bine să mă gândesc, mai bine îi spui direct „conceptul acela ciudat din China”).

Ideea este că firma asta Qoros există în lume abia din 2007, iar până acum a reuşit să impresioneze cel puţin o dată industria auto, cu rezultatul impresionant obţinut de modelul Qoros 3 Sedan la testele de siguranţă organizate de Euro NCAP.

E un design nonconformist, asta e clar

Acum, compania cu sediul în China încearcă să ne arate viitorul. Mai exact, automobilul anului 2029, căci despre asta este vorba aici.

Jucăria cu forme ciudăţele a fost creată pentru concursul de design desfăşurat în acest an la Salonul Auto Los Angeles şi vrea să ne facă viaţa mai uşoară la volan. Mai exact, conceptul Qoros a fost gândit ca să poată învăţa din obiceiurile şoferului - restaurante preferate, muzică, destinaţii favorite şi chiar prietenii pe care îi vizitezi cel mai des. În felul acesta, maşina ar ajunge să te cunoască mai bine şi să răspundă mai rapid la cererile tale (sau să devină un stalker motorizat, dacă tehnologia o ia razna).

Loc suficient pentru tine şi... robotul tău de companie

Evident, siguranţa nu a fost lăsată deoparte, cu sisteme de detectare a şofatului iresponsabil şi de conducere autonomă.

Tu ce zici: arată bine viitorul automobilistic imaginat de Qoros?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.