Racer X Design KC427 Concept

KC427 este o reinterpretare a vestitei sportive Cobra, acum în viziunea celor de la Racer X Design, o mică firmă de tuning din Malta.

Racer X Design KC427 Concept Racer X Design KC427 Concept
Racer X Design nu este o denumire nouă - recent, firma de tuning s-a evidenţiat printr-o creaţie reuşită, Alfa Romeo GTV Evoluzione, care a primit premiul "Best Modified Classic" la showul de tuning XLR-8 de pe insulă.

De această dată, planurile sunt mult mai ambiţioase, KC427 urmând a fi construit în 20 de exemplare, care ar urma să fie vândute în întreaga lume, în funcţie de comenzile primite. Şasiul va fi de tipul space-frame, iar motorul va fi preluat de la Corvette Z06, fiind vorba despre un V8 de 7,0 litri. Interiorul va fi spartan, în stilul modelului originar, în timp ce pentru panourile caroseriei se va apela la aluminiu şi fibră de carbon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.