Racer X Design RZ Formula

Cum ar arăta o maşină de Formula 1 omologată însă pentru a circula pe şoselele publice? La această întrebare răspund cei de la Racer X, care schiţeză un concept ce va rivaliza direct cu Ariel Atom sau KTM X-BOW.

Racer X Design RZ Formula Racer X Design RZ Formula

Cei de la Racer-X s-au specializat în a crea concepte care pun întrebarea: "Ce ar fi dacă...?". Astăzi ei se întreabă retoric, ce ar fi dacă maşinile de Formula 1 ar putea circula pe şoselele publice şi mai ales cum vor arăta acestea? Din acest motiv, au desenat conceptul Formula RZ, un studiu care transpune un monopost într-o viziune stradală şi de asemenea îi mai adaugă un loc, necesar pentru ca soţiile piloţilor să înţeleagă cât de greu se câştigă banii în F1.

Acest model combină totodată trăsătuirle rivalilor KTM X-Bow şi Ariel Atom. Din păcate nu se menţionează nimic despre motoare, puteri, trenuri de rulare. totul fiind doar un studiu de design, cu puţine şanse să se alinieze...la semafor. Dar asta nu ne opreşte să ne imaginăm cum ar arata un model derivat din modelele din Marele Ring, mai ales că acestea vor trece printr-un plictisitor proces de uniformizare.

Cei de la Racer-X s-au făcut remarcaţi prin conceptul KC-427 Concept, o interpretare modernă a legendei Cobra.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.