Reîncarnare: Facel Vega Concept la Paris 2012?

Facel, o nume de care nu s-a mai auzit de apropape 50 de ani, a dat publicităţii primele imagine cu un concept denumit Vega. Modelul se pare că va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris 2012.

Reîncarnare: Facel Vega Concept la Paris 2012? Reîncarnare: Facel Vega Concept la Paris 2012?

Prin intermediul paginii de facebook, Facel a dat publicităţii un set de poze cu un concept, denumit Vega. Se pare că acest concept va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Paris din acest an.

Din păcate informaţiile legate de acest concept sunt puţine însă din imagini ne putem da seama că vorbim despre o caroserie coupe, care prezintă blocuri optice care înglobează tehnologia LED şi o grilă proeminentă.

Nu avem nici un detaliu despre propulsia acestui concept, însă Vega utiliza propulsoare de origine Chrysler şi anume motoare HEMI V8.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.