Renault Kangoo Compact Concept

Odată cu lansarea versiunii de serie, Renault ne prezintă şi un studiu de design legat de noua generaţie Kangoo.

Renault Kangoo Compact Concept Renault Kangoo Compact Concept

Ţintind tinerii din mediul urban amatori de călătorii şi expediţii, Kangoo Compact Concept se pretează perfect stilul de viaţă modern. Modelul se remarcă prin suprafaţă vitrată imensă, paintjobul bicolor, dimensiunile compacte dar şi prin blocurile optice cu leduri. Garda la sol ridicată şi jantele de 19 inch indică prezenţa unui sistem de transmisie a puterii la toate roţile, folosit de un motor diesel de 1,5 litri dCi.

Acesta dezvoltă 105 CP, este echipat cu filtru de particule şi are un cuplu de 240 Nm obţinuţ la o turaţie de 2200 rpm. Interiorul este specific unui concept, cu forme inspirate de la modelul de serie, dar cu materiale şi detalii viu colorate, în spiritul Touch Design. Spaţiul interior imens este o caracteristică ce se regăseşte în totalitate pe modelul ce va fi comercializat în curând, o descriere mai amănunţită a versiunii finale găsindu-se aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.