Renault Neptun concept

Renault Neptun Concept este creaţia designerului român Dragoş Pop, care a participat şi la concursul de design realizat de ProMotor. Renault Neptun Concept este inspirat de mişcarea valurilor mării, după cum a declarat creatorul acestuia.

Renault Neptun concept Renault Neptun concept
Numele pe care Dragoş Pop l-a dat conceptului, Neptun, subliniază cel mai bine sursa de inspiraţie de la baza realizării maşinii: Neptun este zeul mării în mitologia romană. Asemeni unui zeu, conceptul prezintă linii puternice, care evidenţiază sportivitatea şi performanţele dinamice.

După cum declară şi Dragos Pop, "când am început acest proiect, am încercat să surprind spiritul puternic al valurilor mării, care sunt frumoase atunci când le priveşti, dar suficient de puternice pentru a impune respect".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.