Renault prezintă conceptul Duster Detour, bazat pe Duster facelift

Autor: Adrian Mihălţianu 17 oct. 2013 Concepte auto

Concomitent cu lansarea în România a modelului Dacia Duster facelift, Renault a prezentat în Johannesburg, Africa de Sud, conceptul Duster Detour, care are la bază versiunea restilizată a SUV-ului compact piteştean.

Studiul de design a fost creat de centrul de design Renault pentru Europa Centrală în colaborare cu un studio de design din Johannesburg, cu scopul de a aduce în atenţia publicului cumpărător de maşini cu volan pe dreapta din Africa de Sud noul model Renault.

Chiar dacă poartă numele de concept, Renault Duster Detour nu se diferenţiază foarte mult de un Duster facelift de serie. Aripile roţilor au protecţii din plastic, spoilerul din faţă a primit două proiectoare de ceaţă proeminente, jantele au fost vopsite în negru şi conturate cu portocaliu, stopurile au primit lumini cu LED-uri, iar întreaga maşină a fost vopsită într-o combinaţie de portocaliu şi negru.

Oficialii Renault au declarat că nu există planuri de a pune în vânzare modelul Detour. Chiar şi aşa, putem spera că Renault/Dacia va oferi pe lista de opţionale măcar o parte dintre echipamentele prezente pe conceptul Duster Detour.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide