Exclusiv  Renault Sandero Stepway Concept 2010 - imagini oficiale

Iată că am aflat despre ce e vorba în cazul acestui Renault Sandero Stepway Concept: nu este cazul să visăm la prima Dacia electrică. Dar este foarte posibil ca acest concept să prefigureze un facelift al modelului Dacia Sandero.

Renault Sandero Stepway Concept 2010 - imagini oficiale Renault Sandero Stepway Concept 2010 - imagini oficiale

Mai întâi, Renault Brazilia ne-a trezit interesul prin nişte imagini-teaser cu Renault Sandero Stepway Concept. Am îndrăznit chiar să visăm la un preview pentru o viitoare Dacia electrică.

Renault Sandero Stepway Concept nu prefigureaza o Dacia electrica

Însă acum au fost date publicităţii imaginile oficiale şi câteva informaţii despre acest concept Sandero Stepway Concept, prezentat la Salonul Auto Sao Paolo 2010, în Brazilia. Şi nici vorbă de maşini electrice.

Cei de la Renaut Brazilia doresc pur şi simplu să atragă atenţia, prin acest concept, asupra potenţialului în materie de design al gamei Sandero. Prin urmare, versiunea pseudo-crossover Sandero Stepway a fost obiectul unui program interesant de cosmetizare.

Renault Sandero Stepway Concept poate prefigura un facelift pentru gama Sandero

Pe lângă adoptarea unor faruri pe fond albastru, cu un design interior high-tech, Sandero Stepway Concept beneficiază de un spoiler total nou, care imprimă forţă imaginii de ansamblu, iar grila frontală a fost total modificată, evidenţiind cunoscuta siglă romboidală.

Această schimbare de imagine poate anunţa chiar un mic facelift aplicat gamei Sandero, cel puţin pe piaţa din America de Sud, un facelift care ar integra mai bine modelul low-cost în noua linie de design pe care o va adopta Renault. Deocamdată, însă, e prea devreme să facem speculaţii şi despre un eventual facelift al gamei Dacia Sandero, în Europa.

Renault Sandero Stepway demonstreaza ca Sandero poate fi foarte elegant

Conceptul Renault Sandero Stepway mai primeşte un spoiler spate modificat, în aceeaşi notă de putere, precum şi praguri mai proeminente, care, împreună cu jantele cu un design special, îi conferă maşinii un look de adevărat SUV compact.

Plafonul din sticlă a fost garnisit cu două şine pentru bagaje foarte aspectuoase, în timp ce combinaţia de negru-maroniu a caroseriei îi conferă maşinii un stil foarte elegant. Iar motivele tip "morişcă" au şi ele o explicaţie: conceptul este echipat cu o motorizare 1,6 16V Hi-Flex, care dezvoltă 112 CP şi este alimentat cu biocarburant.

Aşteptăm cu nerăbdare materializarea unor idei de design ale lui Renault Sandero Stepway Concept şi pe modelele de serie Sandero.

CREDEŢI CĂ SANDERO STEPWAY CONCEPT PREFIGUREAZĂ UN FACELIFT?

Renault Sandero Stepway are un motor 1,6 16 Hi-Flex, de 112 CP, cu biocombustibil

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.