Exclusiv  Renault Sandero Stepway Concept 2010 - imagini oficiale

Iată că am aflat despre ce e vorba în cazul acestui Renault Sandero Stepway Concept: nu este cazul să visăm la prima Dacia electrică. Dar este foarte posibil ca acest concept să prefigureze un facelift al modelului Dacia Sandero.

Renault Sandero Stepway Concept 2010 - imagini oficiale Renault Sandero Stepway Concept 2010 - imagini oficiale

Mai întâi, Renault Brazilia ne-a trezit interesul prinnişte imagini-teaser cu Renault Sandero StepwayConcept. Am îndrăznit chiar să visămla un preview pentru o viitoare Dacia electrică.

Renault Sandero Stepway Concept nu prefigureaza o Dacia electrica

Însă acum au fost date publicităţii imaginile oficialeşi câteva informaţii despre acest concept Sandero StepwayConcept, prezentat la Salonul Auto Sao Paolo 2010, înBrazilia. Şi nici vorbă de maşini electrice.

Cei de la Renaut Brazilia doresc pur şi simplu să atragăatenţia, prin acest concept, asupra potenţialului înmaterie de design al gamei Sandero. Prin urmare, versiuneapseudo-crossover Sandero Stepway a fost obiectul unui programinteresant de cosmetizare.

Renault Sandero Stepway Concept poate prefigura un facelift pentru gama Sandero

Pe lângă adoptarea unor faruri pe fond albastru, cu un designinterior high-tech, Sandero Stepway Concept beneficiază deun spoiler total nou, care imprimă forţă imaginii deansamblu, iar grila frontală a fost total modificată, evidenţiindcunoscuta siglă romboidală.

Această schimbare de imagine poate anunţa chiar un micfacelift aplicat gamei Sandero, cel puţin pe piaţa dinAmerica de Sud, un facelift care ar integra mai bine modelullow-cost în noua linie de design pe care o va adopta Renault.Deocamdată, însă, e prea devreme să facem speculaţii şi despre uneventual facelift al gamei DaciaSandero, în Europa.

Renault Sandero Stepway demonstreaza ca Sandero poate fi foarte elegant

Conceptul Renault Sandero Stepway mai primeşte un spoiler spatemodificat, în aceeaşi notă de putere, precum şi praguri maiproeminente, care, împreună cu jantele cu un design special,îi conferă maşinii un look de adevărat SUVcompact.

Plafonul din sticlă a fost garnisit cu două şine pentru bagajefoarte aspectuoase, în timp ce combinaţia de negru-maroniua caroseriei îi conferă maşinii un stil foarte elegant.Iar motivele tip "morişcă" au şi ele o explicaţie: conceptul esteechipat cu o motorizare 1,6 16V Hi-Flex, care dezvoltă 112 CP şieste alimentat cu biocarburant.

Aşteptăm cu nerăbdare materializarea unor idei de designale lui Renault Sandero Stepway Concept şi pe modelele de serieSandero.

CREDEŢI CĂ SANDERO STEPWAY CONCEPT PREFIGUREAZĂUN FACELIFT?

Renault Sandero Stepway are un motor 1,6 16 Hi-Flex, de 112 CP, cu biocombustibil