Rezvani Motors Beast e gata să încingă asfaltul

Trecerea de la concept la model de serie este o etapă care necesită timp, însă odată finalizată aceasta poate da fiori pe şina spinării pasionaţilor auto. Cam asta îşi propune şi Beast, noul model din curtea Rezvani Motors.

 Rezvani Motors Beast e gata să încingă asfaltul Rezvani Motors Beast e gata să încingă asfaltul

Pentru început, am vrea să-i mulţumim designerului Samir Sadikhov pentru menţinerea diversităţii în lumea auto prin conceptele sale. Dacă memoria nu vă ajută, înşirăm câteva aici - Cadillac C-Ville, Ferrari Xezri, Aston Martin DBC. Şi mai important, imaginaţia sa a făcut ca Rezvani Motors Beast să devină model de serie, bazat pe Ariel Atom.

O bestie din toate poziţiile.

"Bestia" va dispune de două variante de motorizare. Rezvani Motors oferă o versiune de bază - Beast 300 - echipată cu un propulsor de 2 litri ce produce 315 CP. Destul ca sportiva ce cântăreşte doar 666 kg să parcurgă intervalul 0-100 km/h în 2,9 secunde.

Se poate şi mai bine, pentru că Beast 500 dispune de un motor de 2,4 litri ce livrează 500 CP, aşa că demarajul 0-100 km/h este bifat în 2,7 secunde. Primele două modele din fiecare serie vor fi vândute cu preţul de 99.500 de dolari (Beast 300), respectiv 124.900 de dolari (Beast 500).

Şi ambiţioasă, pe deasupra.

Posesorii de Ariel Atom îşi pot converti "jucăria" într-un Beast 300, pentru 49.000 de dolari sau într-un Beast 500, pentru 69.000 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.