Rinspeed iChange

Rinspeed a dat publicităţii primele poze cu un concept inovator, ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor.

Rinspeed iChange Rinspeed iChange

Flexibilitate maximaCea mai interesantă trăsătură a modelului este flexibilitatea maximă, automobilul reuşind prin apăsarea unui singur buton să acomodeze 1,2 sau 3 pasageri, în funcţie de necesităţi. Practic se schimbă forma caroseriei, de la un coupe sport la o compactă cu iz de break. Şi dăcă pentru toate acestea foloseşti şi o sursă de energie electrică, futurismul este asigurat în totalitate.

Rămâne de văzut live noul model la Salonul Auto Geneva 2009. Şi poate şi pe şosele, cu un feedback potrivit la show-ul elveţian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.