Rinspeed sQuba concept

Rinspeed va dezvălui la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor, în luna martie, sQuba, primul autovehicul submarin.

Rinspeed sQuba concept Rinspeed sQuba concept
Pentru prima dată în istoria auto, cei de la Rinspeed reuşesc să construiască primul autovehicul care se poate scufunda la o adâncime de până la 10 metri, doar prin apăsarea unui singur buton. Conceptul sQuba dispune de un motor electric amplasat în partea din spate, ce acţionează două elice şi două jet-propulsoare ce ajută maşina să se deplaseze în mediul acvatic.

Caroseria modelului sQuba este  construită din materiale uşoare compuse din nano  tuburi de carbon, iar părţile laterale sun prevăzute cu orificii ce dau impresia unor branhii, .

Conceptul sQuba, la fel ca majoritatea maşinilor Rinspeed, va rămâne un simplu bibelou, nefiind preconizată o apariţie pe şoselele, mările sau oceanele noastre
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.