Rolls-Royce Shooting Brake, sau cum ar arăta un Cuţu-Mobil de lux

Autor: Andrei Ştirbu 18 feb. 2015 Concepte auto

Ceea ce vezi în imaginile de mai sus nu este un model Rolls-Royce propriu-zis, deci nu, oamenii de la Rolls-Royce nu au luat-o razna. Conceptul acesta este creat de către designerul Niers van Roij şi încearcă să schiţeze un RR dedicat iubitorilor de câini. 

Probabil că, în afară de iubitorii de câini cu foarte mulţi bani, restul lumii o să vadă maşina aceasta imaginată ca pe cea mai scumpă aroganţă a secolului XXI. Nu pentru că cel mai bun prieten al Omului nu merită un transportor de lux (de câteva sute de mii de euro), ci pentru că… ei bine, pentru că nu ar şti să aprecieze maşina (mai mult decât le apreciază pe celelalte).

Cu alte cuvinte, balele sunt bale, iar reacţiile naturale rămân cât se poate de naturale, aşa că o călătorie cu patrupedul mult iubit nu va fi diferită de celelalte. În ciuda spaţiului imens pe care îl are pregătit acest shooting brake în partea din spate, garanţia că animalul tău de companie îl va şi folosi ca atare este egală cu zero. 

Cei care călătoresc cu câini în maşină pot să confirme că, de cele mai multe ori, poziţia preferată a câinelui este fix între scaunele din faţă, împrăştiind bale în mod egal atât pe umărul drept al şoferului, cât şi pe cel stâng al pasagerului. 

Însă această alură… această alură a maşinii am vrea să fie remarcată de către Rolls-Royce şi ne-am dori s-o vedem reprezentată pe un nou model al producătorului. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide