Rolls-Royce Shooting Brake, sau cum ar arăta un Cuţu-Mobil de lux

Nu, evident că nu se numeşte „cuţu-mobil”. Dar înainte să te întrebi dacă cei de la Rolls-Royce au început să bată câmpii, mai bine citeşte explicaţiile de aici.

Rolls-Royce Shooting Brake, sau cum ar arăta un Cuţu-Mobil de lux Rolls-Royce Shooting Brake, sau cum ar arăta un Cuţu-Mobil de lux

Ceea ce vezi în imaginile de mai sus nu este un model Rolls-Royce propriu-zis, deci nu, oamenii de la Rolls-Royce nu au luat-o razna. Conceptul acesta este creat de către designerul Niers van Roij şi încearcă să schiţeze un RR dedicat iubitorilor de câini. 

Probabil că, în afară de iubitorii de câini cu foarte mulţi bani, restul lumii o să vadă maşina aceasta imaginată ca pe cea mai scumpă aroganţă a secolului XXI. Nu pentru că cel mai bun prieten al Omului nu merită un transportor de lux (de câteva sute de mii de euro), ci pentru că... ei bine, pentru că nu ar şti să aprecieze maşina (mai mult decât le apreciază pe celelalte).

Cu alte cuvinte, balele sunt bale, iar reacţiile naturale rămân cât se poate de naturale, aşa că o călătorie cu patrupedul mult iubit nu va fi diferită de celelalte. În ciuda spaţiului imens pe care îl are pregătit acest shooting brake în partea din spate, garanţia că animalul tău de companie îl va şi folosi ca atare este egală cu zero. 

Cei care călătoresc cu câini în maşină pot să confirme că, de cele mai multe ori, poziţia preferată a câinelui este fix între scaunele din faţă, împrăştiind bale în mod egal atât pe umărul drept al şoferului, cât şi pe cel stâng al pasagerului. 

Însă această alură... această alură a maşinii am vrea să fie remarcată de către Rolls-Royce şi ne-am dori s-o vedem reprezentată pe un nou model al producătorului. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.