Samir Sadihkov imaginează studiul Inceptor Supercar 2020

Designerul Samir Sadihkov, din Azerbaidjian, ne propune acest interesant supercar hibrid al viitorului, botezat Inceptor Supercar. Vă aminteşte de ceva?

La doar 19 ani, Samir Sadihkov, din Azerbaidjian, ne propune un supercar hibrid pentru anul 2010, denumit simplu, dar cu un mare efect: Inceptor. O maşină pe care am vrea să o vedem într-un eventual sequel al unui dintre cele mai bine cotate filme ale momentului, Inception.

Inceptor este creatia lui Samir Sadihkov, un designer de 19 ani din Azerbaidjian

Despre Inceptor, Samir nu ne dă detalii, lăsând imaginile să vorbească de la sine. Cei mai experimentaţi într-ale designului auto vor remarca, desigur, destule elemente şi detalii inspirate de la alte supercaruri din lumea reală, începând cu Bugatti Veyron şi mergând până la defunctul Jaguar XJ220.

Totuşi, Inceptor este suficient de original şi coerent realizat. Postul de conducere, amintind de carlinga unui avion, este aproape flancat de cele două mari pasaje ale roţilor din faţă, maşina oferind două locuri sportive şi idei interesante pentru ergonomia interioară.

Inceptor are evidente detalii inspirate de la alte supecaruri reale, dar este suficient de original

Bineînţeles, unele detalii par exagerate - de exemplu "fanta" centrală, ca o crăpătură în botul maşinii sau gurile de aerisire de pe laterale, din spate, care par nişte evacuări grotesc d mari.

Până la urmă, rămâne la latitudinea voastră să apreciaţi cât de reuşit este acest Inceptor.

Inceptor ofera doua locuri sportive si idei inedite pentru ergonomia habitaclului

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.