Sătul de maşină în oraş? MINI îţi propune super-trotineta electrică Citysurfer

Probabil că niciun posesor de MINI nu s-ar plânge vreodată că oraşul este prea îngrămădit pentru el, însă asta nu face această trotinetă electrică să fie accesoriul MINI pe care ţi l-ai dorit în secret.

Sătul de maşină în oraş? MINI îţi propune super-trotineta electrică Citysurfer Sătul de maşină în oraş? MINI îţi propune super-trotineta electrică Citysurfer

MINI a început să exploreze universul vehiculelor pe două roţi, iar asta ne face să ne întrebăm dacă nu cumva şi-au dat seama că maşinile lor au început să fie din ce în ce mai mari...

... dar şi încăpătoare

OK, trecând peste gluma răutăcioasă, îţi facem cunoştinţă cu Citysurfer, trotineta electrică MINI care te poate purta prin oraş atunci când eşti sătul să stai în trafic. 

Citysurfer cântăreşte doar 18 kilograme şi este pliabilă, MINI lăudându-se că încape fără nicio problemă în portbagajul noii generaţii a hatchbackului în trei portiere. Motorul electric al lui Citysurfer conferă o autonomie de 15-20 de kilometri şi garantează o viteză maximă de 25 km/h. Şi poţi să-ţi încarci şi telefonul mobil totodată.

Iar atunci când energia din bateria litiu-ion (al cărei lăcaş este impermeabil, pentru a te feri de şocuri) este epuizată, motorul electric se deconectează de la roată, permiţând folosirea lui Citysurfer ca trotinetă... normală, împinsă voios cu piciorul. 

Dacă întâlneşti văi în drumul tău, poţi să reîncarci bateria folosindu-te de sistemul de recuperare al energiei la frânare.  Îi lăsăm pe băieţi să-ţi explice detaliile despre Citysurfer, în clipurile de mai jos. 

P.S.: nu ştim preţurile încă, însă probabil că nu este ieftin. Pentru că nimic cool şi practic nu este ieftin. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.