Scion Haka Coupe Concept - poză teaser

La New York International Show Scion se va prezenta cu un nou concept, realizat în spiritul mărcii, cu un puternic aspect tineresc.

Scion Haka Coupe Concept - poză teaser Scion Haka Coupe Concept - poză teaser
Scion este cea mai nouă marcă din portofoliul gigantului Toyota, creată aproape exclusiv pentru piaţa americană, unde a reuşit surprinzător să se impună, în ciuda unui design destul de "cubic". Potrivit comunicatului de presă Scion "interpretarea sportivă a conceptului de cutie a fost dezvoltată de Tokyo Design Division, pe baza trendului global specific populaţiei tinere". Despre Hako Coupe mai ştim şi că este portocaliu, dar de asta cred ca v-aţi dat seama din poza de prezentare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.