Scion tC by Ron English

Dacă nu aţi mai văzut aşa ceva până acum, iată că Ron English a adus la SEMA 2007 un banal Scion tC, care arată ca o jucărie pentru bebeluşi.

Scion tC by Ron English Scion tC by Ron English
În America, până şi kitschul este o artă, deşi încă nu suntem hotărâţi dacă maşina din imagini se încadrează în această categorie. Ron English se consideră un artist, nu un tuner, iar, pentru această creaţie, a apelat la mai multe firme specializate în accesorii aftermarket inedite. Asftel, vopseaua de un violet special este furnizată de Franks Autobody, stickerele electroluminiscente cu un desen straniu provin de la Lit Media Group, iar suprafaţa vitrată cu holograme a fost realizată cu sprijinul Rabbit Holes. Să nu uităm de jantele speciale de 19", semnate Coddington Wheels.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.