Seat Freetrack

Cam asa ar trebui sa arate orice model compact pentru piata romaneasca, indiferent ca este destinat rularii in mediul urban sau ba.

Seat Freetrack Seat Freetrack
Concept car-ul iberic are ca tema centrala de design modelul Altea, dar acesta a fost “cosmetizat” cu o garda la sol ceva mai generoasa, o roata de rezerva montata pe hayon in spiritul off-road-erelor veritabile si protectii suplimentare pentru scuturile fata/spate. Surpriza placuta o reprezinta propulsorul 2.0 FSI in versiunea de 240 CP montat sub capota lui Freetrack. Nu trebuie sa fii un mare vizionar al evolutiei pietei auto pentru a ghici ca Seat va lansa in curind un model bazat pe acest concept car.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.