Seat IBe Coupe la Geneva 2010

Seat aduce la Geneva 2010 un nou concept denumit Seat IBe despre care se spune că este o primă prefață la viitorul electric al mărcii.

Seat IBe Coupe la Geneva 2010 Seat IBe Coupe la Geneva 2010

Seat IBe este conceptul fanion cu care spaniolii se vor mândri la Geneva. Acest concept portretizează un coupe cu 2+2 locuri, care furnizează liniile unui viitor model compact. Ținând cont că gama Ibiza este în formulă completă ne gândim că singurul care lipsește din gama este un model electric. Luând în calcul indicativul IBe, toate indiciile prefațează o orientare alternativă a ibericilor.

Dimensiunile conceptului sunt însă mai mici decât ale unui Ibiza de serie, măsurând 3,78 metri lungime, dar în materie de design talentul lui Luc Donckerwolke își spune cuvântul având un design foarte modern și pretențios, îmbinând elemente de la Exeo și Ibiza.

Motorizarea este specifică unui concept, adică un motor electric care poate dezvolta 102 CP, dar în majoritatea timpului este limitată la 68 CP. Cuplul este însă valoarea spectaculoasă a lui IBe dezvoltând 200 Nm. Performanțele sunt decente putând atinge 100 km/h în 9,4 secunde și o viteză maximă de 160 km/h. Despre autonomie nu se menționează prea multe, dar așteptăm detalii în cursul zilei de mâine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.