Seul 2011 - Chevrolet Mi-ray Concept

La Salonul Auto de la Seul 2011 Chevrolet prezintă în premieră mondială Chevrolet Mi-ray Concept, un prototip care aduce un omagiu adus istoriei modelelor sportive.

Seul 2011 - Chevrolet Mi-ray Concept Seul 2011 - Chevrolet Mi-ray Concept

Cei de la GM descriu maşina ca fiind una mică şi deschisă asemenea lui Chevrolet Monza SS din 1963 şi uşoară şi puternică precum Chevrolet Corvair Super Spyder din 1962. Indiferent cu cine seamănă Mi-ray (ceea ce înseamnă viitor în coreeană), acesta e doar un roadster "nervos" dominat de linii "ascuţite".

Chiar dacă maşina este un tribut adus modelelor sportive Chevrolet, Mi-ray ar putea foarte bine să prefigureze un viitor model Chevrolet roadster, ţinând cont că mai mulţi producători îşi îndreaptă atenţia către acest tip de maşină.

Maşina este propulsată de un motor turbo pe benzină de 1,5 litri, montat în spate şi este ajutat de două motoare electrice de 20 CP, acestea fiind dispuse în roţile din faţă. Curentul pentru cele două motoare este asigurat de baterii litiu-ion care sunt încărcate prin recuperarea energiei la frânare. Motoarele electrice sunt utilizate strict la pleacarea de pe loc, dar şi în timpul rulării la viteze reduse prin oraşe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.