Shouwang BHCD-1 – primul concept al Beijing Hyundai Motor Company

Autor: Oraan Mărculescu acum 11 ani Concepte auto

În China, coreenii de la Hyundai au format un joint-venture cu Beijing Automotive, rezultatul fiind noua marcă auto Shouwang, sub care Hyundai doreşte să realizeze maşini special pentru piaţa chineză. Iar primul exemplu este noul concept Shouwang BHCD-1.

Dacă până acum Hyundai a fost prezent pe piaţa chineză cu modelele cunoscute din Coreea de Sud, iată că noul concept prefigurează o familie de maşini diferite. Shouwang BHCD-1 este o maşină de categorie mare, părând un rival chiar pentru Audi A7 Sportback.

Shouwang BHCD-1 arata ca un concurent pentru Audi A7 Sportback

Având un look de coupe cu patru uşi, Shouwang BHCD-1 are portierele din spate cu deschidere inversă, iar plafonul coboară uşor, maşina având o alură foarte dinamică. Partea frontală se deosebeşte total de noua imagine cu care ne-au obişnuit ultimele modele Hyundai, având un stil destul de original şi agresiv pentru piaţa chineză.

Detalii despre acest concept nu cunoaştem, dar se pare că vorbim de un model cu propulsie hibridă, în timp ce platforma tehnică s-ar putea să provină chiar de la Hyundai Genesis. Shouwang BHCD-1 reprezintă un start bun pentru coreeni, care speră să-şi crească pe viitor foarte mult cota de piaţa în Asia.

Imagine interesantă pentru primul model Shouwang special pentru China

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide