Shouwang BHCD-1 - primul concept al Beijing Hyundai Motor Company

Conceptul BHCD-1 este primul produs al noii mărci chinezeşti Shouwang, rezultată din joint-venture-ul între Hyundai şi Beijing Auto.

Shouwang BHCD-1 - primul concept al Beijing Hyundai Motor Company Shouwang BHCD-1 - primul concept al Beijing Hyundai Motor Company

În China, coreenii de la Hyundai au format un joint-venture cu Beijing Automotive, rezultatul fiind noua marcă auto Shouwang, sub care Hyundai doreşte să realizeze maşini special pentru piaţa chineză. Iar primul exemplu este noul concept Shouwang BHCD-1.

Dacă până acum Hyundai a fost prezent pe piaţa chineză cu modelele cunoscute din Coreea de Sud, iată că noul concept prefigurează o familie de maşini diferite. Shouwang BHCD-1 este o maşină de categorie mare, părând un rival chiar pentru Audi A7 Sportback.

Având un look de coupe cu patru uşi, Shouwang BHCD-1 are portierele din spate cu deschidere inversă, iar plafonul coboară uşor, maşina având o alură foarte dinamică. Partea frontală se deosebeşte total de noua imagine cu care ne-au obişnuit ultimele modele Hyundai, având un stil destul de original şi agresiv pentru piaţa chineză.

Detalii despre acest concept nu cunoaştem, dar se pare că vorbim de un model cu propulsie hibridă, în timp ce platforma tehnică s-ar putea să provină chiar de la Hyundai Genesis. Shouwang BHCD-1 reprezintă un start bun pentru coreeni, care speră să-şi crească pe viitor foarte mult cota de piaţa în Asia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.