Skoda Fabia Scout Design Study

La Frankfurt Skoda continuă seria Scout cu o implementare de look off-road pe modelul de clasa mică Fabia

Skoda Fabia Scout Design Study Skoda Fabia Scout Design Study

Odată cu debutul noii generaţii Skoda Fabia Estate la Frankfurt Motor Show, producătorul ceh a pregătit o mica surpriză prin adăugarea la noul model a unui pachet off road similar celui disponibil pe Skoda Octavia Scourt şi Roomster Scourt. Rezultatul se numeşte, aşa cum era de aşteptat , Fabia Scout iar Skoda îl prezintă ca pe un studiu de design.


Şansele de a intra în producţia de serie sunt însă mari, şi asta într-o formă foarte apropiată de aceea a modelului prezentat la salon. Versiunea finală va cuprinde în mod sigur aceleaşi ornamente din plastic montate pe lateralul maşinii ce au rolul de a crea impresia de off-roader.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.