Skoda VisionC, conceptul unui coupe cu patru uşi, anunţă viitorul mărcii! UPDATE

Cehii de la Skoda vor merge la Salonul Auto Geneva 2014 cu un companion pentru modelul Octavia Scout, şi anume cu conceptul VisionC, care arată ca un coupe cu patru uşi. Detalii în continuare.

Skoda VisionC, conceptul unui coupe cu patru uşi, anunţă viitorul mărcii! UPDATE Skoda VisionC, conceptul unui coupe cu patru uşi, anunţă viitorul mărcii! UPDATE

Conceptul Skoda VisionC este asul din mâneca subsidiarei cehe a grupului Volkswagen pentru Salonul Auto Geneva 2014.

Conceptul, care arată ca un Audi A5 Sportback sau un Audi A7, are la bază noua platformă MQB a celor de la VW şi se laudă că respectă deja regulile de emisii pentru anul 2020, cu doar 91 de grame de emisii de dioxid de carbon pentru fiecare kilometru parcurs, fără a avea parte de un sistem de propulsie hibridă.

Audi, Skoda - nu mai contează. Arată foarte bine

În schimb, sub capotă, Skoda VisionC a primit un propulsor de 1,4 litri care produce doar 110 CP şi poate să funcţioneze atât cu benzină, cât şi cu gaz natural comprimat (CNG).

„Anunţăm următoarea etapă în evoluţia limbajului de design Skoda cu conceptul VisionC şi, astfel, subliniem viitorul mărcii”, a declarat Windried Vahland, CEO Skoda.

Altfel spus, ar trebui să ne aşteptăm ca următoarele modele de serie ale producătorului ceh să arate, mai mult sau mai puţin, ca acest concept.

 

Vai, dar ce dinţlşori aveţi!

Skoda VisionC Concept va debuta în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2014, alături de varianta de serie a modelului Skoda Octavia Scout.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.