SsangYong C200 ECO Concept

Se pare că nu, pentru că producătorul auto coreean a venit la Salonul Auto de la Seul nu cu unul, ci cu două prototipuri.

SsangYong C200 ECO Concept SsangYong C200 ECO Concept

Interior atragator03.04.2009: UPDATE FOTO

SssangYong a prezentat şi primele poze oficiale cu modelele gata să intre în serie încă de anul acesta. Printre motorizări mai amintim şi de un benzinar de 1,8 litri supraalimentat. Oare vor putea aceste modele să salveze constructorul coreean? Voi ce credeţi?

18.03.2009:

C200 ECOSsangYong C200 Eco şi C200 Aero sunt cele două prototipuri ce vor fi lansate pe 2 aprilie, în deschiderea Seul Motor Show. C200 a apărut prima oară la Salonul Auto de la Paris, fiind un crossover de dimensiuni compacte, un concurent pentru Toyota Rav4 sau Nissan Qashqai, capabil de transmisie integrală sau doar pe roţile din faţă.

Motorizarea era asigurată de un motor diesel de 2.0 litri şi 175 CP. În ceea ce priveşte însă cele două noi concepte, producătorul nu a oferit nici un detaliu, însă ne-a informat că la acelaşi eveniment vom vedea şi un Kyron diesel-hibrid, ce va fi cu 25% mai economic comparativ cu restul concurenţei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.