SsangYong Wz Concept

Producătorul coreean de automobile, controlat însă în proporţie de 51% de o firmă chinezească, a adus la Frankfurt un concept total diferit de automobilele cu care ne-a obişnuit.

SsangYong Wz Concept SsangYong Wz Concept
Wz este exemplul simbolic al viitoarei linii de modele ce va fi produsă de către SsangYoung în viitorul apropiat. Acesta are de gând să diversifice actuala gamă formată doar din SUV-uri îndreptându-şi atenţia spre segmentul sedanurilor. Potrivit producătorilor, denumirea Wy provine de la "World Class, World Standard, World Premium Zenith", ceea ce arată că SsangYong vrea sa construiască un sedan premium ce va putea sa concureze fără complexe cu elita mondială.

Dimensiunile îl încadrează direct în categoria titanilor S-Class şi Seria 7, acolo unde pretenţiile sunt mari iar numele contează mai mult decât orice. În privinţa motorizării, conceptul este dotat cu un propulsor V6 GDI, cu injecţie directă de combustibil, dublu supraalimentat cuplat la o cutie de viteze automată cu şapte trepte ce permite şi selectarea manuală. Puterea maximă de 365 CP este transmisă la asfalt prin intermediul roţilor de dimensiuni generoase, 245/40R20. Piatra de temelie a fost pusă, SsangYong urmând a prezenta versiunea de serie în anii care urmează.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.