Stefeli Kydon – propunere de supercar din partea lui Stelu Harsan

Autor: Oraan Mărculescu 12 dec. 2011 Concepte auto

Înainte de a face aprecieri asupra acestui inedit Stefeli Kydon, trebuie menţionat faptul că Stelu Harsan nu este un designer cu studii de specialitate, ci doar un pasionat de maşini, inginerie şi noi provocări. Prin urmare, orice analiză asupra maşinii din aceste imagini ar trebui să ţină seama de acest aspect.

Stefeli Kydon, creatia lui Stelu Harsan

Având un stil foarte complex, Stefeli Kydon se doreşte o maşină sport puritană, care încearcă să combine noul cu clasicul sau agresivitatea cu fineţea. Ca şi gabarit, lungime de 4,49 metri şi înălţimea de numai 1,05 metri plasează Stefeli Kydon în domeniul maşinilor sport de categorie mică, precum Lotus.

Stefeli Kydon se doreste o masina sport puritana, cu propulsie hibrida

Atâta doar că sistemul de propulsie nu este un clasic, ci hibrid, grupul moto-propulsor fiind plasat central, în spatele scaunelor, pentru o repartiţie optimă a maselor pe punţi. Aerodinamica şi controlul răcirii motorului sunt realizate printr-un sistem de deflectoare automatizat, iar, dacă ar ajunge vreodată să fie construită, maşina ar avea o masă foarte redusă graţie materialelor foarte uşoare, cum ar fi fibra de carbon.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU STEFELI KYDON BY STELU HARSAN

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA [email protected] ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide