Studiu de design: Mercedes-Benz E-Class Coupe Shooting Brake

Dacă numele acestei maşini era şi mai lung decât atât, ar fi trebuit să iei o gură de aer după ce l-ai fi citit. Dar nu lungimea numelui este interesantă aici, ci denumirea în sine. Vedem în continuare de ce.

Studiu de design: Mercedes-Benz E-Class Coupe Shooting Brake Studiu de design: Mercedes-Benz E-Class Coupe Shooting Brake

Când Mercedes-Benz a lansat prima generaţie a modelului CLS în anul 2004, au fost mulţi care au spus că acest tip de maşină nu o să prindă niciodată. Dar se pare că a prins, şi a prins chiar bine, fiindcă şi Audi explorează acest teritoriu, cu modelele A5 Sportback şi A7 Sportback. Mai mult, noua generaţie CLS se bucură de reacţii pozitive, la fel ca noul CLA – supranumit „baby CLS”.

Dar cum ar fi dacă Mercedes-Benz ar produce un coupe shooting brake, asemănător cu Ferrari FF? Nu prea rău, dacă ne luăm după studiul de design al celor de la Auto Projecoes, care au luat o imagine cu un Mercedes-Benz E-Class Coupe cu facelift şi au modificat-o în aşa fel încât maşina să arate ca un break.

Voi ce credeţi? Ar avea succes un astfel de model dacă ar intra în producţie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.