SUV de lux: Bentley EXP 9 F Concept la Geneva 2012

Cei de la Bentley au decis că este timpul pentru atacarea zonei SUV-urilor de lux. Drept urmare, producătorul britanic de maşini de lux prezintă la Salonul Auto de la Geneva conceptul Bentley EXP 9 F.

SUV de lux: Bentley EXP 9 F Concept la Geneva 2012 SUV de lux: Bentley EXP 9 F Concept la Geneva 2012

Maşina este la nivel de studiu, observându-se în acest fel reacţia publicului vis-a-vis de un SUV de lux marca Bentley. Cu toate că maşina este un concept, ne arată în mare măsură, cum ar putea să arate viitorul SUV Bentley.

Conceptul este propulsat de acelaşi unitate de 6,0 litri, cu o arhitectură W12 regăsită şi pe modelul Continental, dar care ar putea dezvolta o putere de 600 CP. De asemenea, maşina ar mai putea fi propulsată şi de un motor V8 sau un sistem hibrid de propulsie.

Din punct de vedere al design-ului exterior, se poate observa cu uşurinţă că cei de la Bentley au păstrat imaginea de marcă, dar totul este la scară mult mai mare. Mai precis, totul este redimensionat pe măsura unui SUV. La capitoului interior luxul este la el acasă. Vorbim despre navigaţie 3D cu ecran TFT, materiale lucrate manual (lemn, piele, aluminiu, bronz, etc), conectivitate la internet cu ajutorul unei tablete, ecran video,etc

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.