Suzuki Makai Concept

Suzuki continuă seria Life Vehicle cu prezentarea la Salonul Auto de la Los Angeles a noului concept Makai.

Suzuki Makai Concept Suzuki Makai Concept
Bazat pe Suzuki SX4 Sport, conceptul se adresează cu proponderenţă tinerilor şi celor cu spirit de aventură. De altfel, conceptul media Suzuki LIFE VEHICLE este destinat şi creat special pentru aceste persoane.

Decapotabil şi cu o caroserie vopsită într-o culoare ţipătoare, Suzuki Makai oferă ingredientele unei plimbări perfecte pe malul mării. Jantele de 19 inch, vopseaua specială de culoare portocalie sau blocurile optice spate care beneficiază de tehnologia LED aduc un aer sportiv şi tineresc conceptului. Din punct de vedere al motorizării, constructorul nu a furnizat nici un fel de informaţie, dar cel mai probabil maşina va beneficia de aceeaşi gamă de motorizări ca SX4.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.