Tata Motors prezintă conceptul Xenon Tuff Truck

Indienii de la Tata Motors pregătesc intrarea pe piaţa din Australia, iar conceptul Xenon Tuff Truck a fost folosit pe post de deschizător de drumuri pentru producătorul care deţine grupul britanic Jaguar Land Rover.

Tata Motors prezintă conceptul Xenon Tuff Truck Tata Motors prezintă conceptul Xenon Tuff Truck

Tata Xenon Tuff Truck e un concept creat pentru a-i convinge pe australieni că pick-up-ul Tata Xenon e potrivit pentru outback-ul arid în care modele precum Toyota Hilux Mitsubishi L200 se descurcă fără probleme.

Desenat de Julian Quincey, designer şef pentru Holden Special Vehicles (HSV), conceptul indienilor de la Tata Motors a fost înfrumuseţat cu jante mai mari şi anvelope de noroi, un snorkel, lumini cu LED-uri şi o bară spate cu puncte de prindere integrate, după care a fost vopsit în gri mat.

Deşi nu există planuri oficiale pentru producţia în serie a conceptului Tuff Truck, zvonurile spun că Tata ar putea construi un astfel de model în viitor.

Tata Motors va intra pe piaţa din Australia cu modelul Xenon standard, care vine cu un diesel de 2,2, litri ce produce 150 CP şi 320 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.