Toyota Aygo Crazy

Japonezii au pregătit o buburuză de Aygo cu un motor de 1,8 litri de 197 CP montat central. Rezultatele: previzibile. Maşina a fost prezentată la London Motor Show 2008.

Toyota Aygo CrazyPrototipul a fost testat în premieră de cei de la Autocar, ce s-au declarat mai mult decât încântataţi de micuţa bombă de roţi. Pusă în mişcare de un motor împrumutat de la MR2, de 1,8 litri, supraalimentat şi montat central, Toyota Aygo e distracţie maximă, mai ales că a fost "dezbrăcată" de toate sistemele electronice de control.

Aşadar nu avem ABS, nici controlul tracţiunii şi nici servodirecţie, condusul fiind cât se poate de natural. Interiorul a fost preluat de la modelul de bază, însă detaliile din piele scumpă fac diferenţa, ca de altfel şi scaunele Sparco. Deşi oficialii japonezi au cheltuit aproape 100.000 de lire sterline pe dezvoltarea modelului, şansele intrării în producţia de serie sunt nule. Sperăm că pe moment.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.