Toyota FT-MV Concept

Multe din conceptele prezentate de Toyota la Tokyo nu îşi vor face loc până la producţia de serie, însă următorul van are multe şanse să poată fi văzut pe străzi într-o formă apropiată de cea prezentată acum.

Toyota FT-MV Concept Toyota FT-MV Concept

Conceptul ne dă câteva idei despre cum va arată un viitor monovolum japonez. Considerat un van de primă clasă ce reprezintă o noua generaţie de acest fel de maşini, FT-MV (Future Toyota Mini-Van) este un vehicul elegant ce are cele mai mari şanse să intre în producţia de serie.


Exteriorul este curat, fără multe artificii de design, în timp ce interior este destinat în totalitate satisfacerii plăcerilor pasagerilor. Lumina ambientală este reuşită, cei şase pasageri beneficiind fiecare de scaune individuale în timp ce toţi ocupanţii locurilor din spate au la dispoziţie propriile ecrane LCD.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.