Toyota, vrei să ne explici şi nouă ce este acesta?

Dacă reuşeşti să treci peste muzica enervantă din acest clip de prezentare, vei putea vedea o ciudăţenie de prototip care nu poate să nu-ţi stârnească interesul. Dar ce va deveni oare...?

Toyota, vrei să ne explici şi nouă ce este acesta? Toyota, vrei să ne explici şi nouă ce este acesta?

Despre TES (Toyota Engineering Society) ai auzit şi anul trecut, atunci când inginerii japonezi - care îşi ocupă timpul liber creând prototipuri - au prezentat TE-Spyder 800, un roadster plug-in hybrid care s-a folosit de schema tehnică a unui Prius pentru a ne arăta că pot exista şi hibride dezirabile pe planeta asta.

Acum, japonezii de la TES s-au întors pentru a ne arăta TES-CROSS, un prototip despre care nu avem foarte multe informaţii. Şi, la cum arată, are nevoie de mai mult de o explicaţie. 

Maşinuţa aduce a Toyota RAV4 de primă generaţie (sau, mai actual, de un Suzuki Jimny), cu alura de crossover şi cu acoperişul demontabil. Similitudinile se opresc aici, pentru că designul exterior este cu totul şi cu totul... diferit de orice ai văzut până acum.

Cu cât o priveşti mai mult, cu atât te întrebi dacă nu ar fi o idee bună să vezi aşa ceva la tarabă - o maşinuţă care îţi transmite într-un mod şi mai convingător ideea de „Go Fun Yourself” promovată de micuţul Aygo. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.