Un nou concept electric: Morgan Plus E

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012, cei de la Morgan au prezentat o idee cu totul şi cu totul nouă: un concept electric, denumit foarte sugestiv Morgan Plus E.

Un nou concept electric: Morgan Plus E Un nou concept electric: Morgan Plus E

Morgan Plus E este bazat pe Morgan Pluss 8, model prezentat tot în ediţia din acest an a salonului eleveţian, şi dispune de un motor electric Zytek cuplat la un set de baterii litiu-ion. Conform constructorului, maşina este capabilă să ruleze 193 km cu un singur "plin".

Motorul este capabil să furnizeze 163 CP şi un cuplu motor de 380 Nm. Cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci rapoarte, maşina poate accelera de la 0 la 100 km în 6,0 secunde şi atinge o viteză de top de 185 km/h.

Directorul de operaţiuni Steve Morris a declarat că Morgan Plus E a luat naştere datorită unei curiozităţi: doreau să vadă cât de "distractivă" poate să fie o maşină electrică sport. Plus E combină imaginea tradiţională Morgan cu ultimele tehnologii în materie de propulsie, iar cuplată la o cutie manuală va fi o maşină fantistică pentru condus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.