Volkswagen apelează la fani pentru crearea unui nou concept

Nemţii de la Volkswagen au organizat un concurs unde îi invită pe fanii mărcii din Wolfsburg să conceapă şi să deseneze o maşină. Câştigătorii primesc câte un loc în sânul companiei germane.

Volkswagen apelează la fani pentru crearea unui nou concept Volkswagen apelează la fani pentru crearea unui nou concept

Volkswagen face un apel la toţi fanii mărcii care au o înclinaţie pentru desen auto. Mai exact, nemţii din Wolfsburg au organizat un concurs internaţional de design destinat studenţilor, în urma căruia se vor acorda trei locuri într-un internship de şase luni la departamentul de design al companiei germane.

Ideile doritorilor trebuie să se materializeze într-un concept auto pentru un joc video. Proiectele trebuie să fie predate până în 15 august 2014 la adresa volkswagen-design-contest.com. Acestea vor fi evaluate de cei de la Volkswagen pentru calitatea designului, noutăţile aduse şi felul în care au fost realizate. Câştigătorii vor fi anunţaţi în 30 septembrie 2014.

Ce zici: crezi că eşti suficient de bun?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.